Head

Head Extreme Team + tas

 

Alles over de Head Extreme Team + tas

De Head Extreme Team 2022 is afkomstig uit de Extreme collectie van HEAD. Met dit racket kan je knallend spinnen en bereik je een extreem niveau. Creëer chaos voor je tegenstander met de EXTREME TEAM 2022. Dit racket is het lichtste model in de EXTREME-serie en het gemakkelijkst om mee te spelen, door het grotere blad en kracht, perfect voor gemiddelde teamspelers. De introductie van innovatieve Auxetic-technologie biedt een uitstekend, scherp slaggevoel, terwijl de schacht extra spin helpt genereren. De unieke spintubes zorgen voor meer beweging in de snaren en een krachtig trampoline-effect als de bal wordt geraakt. Extreme performance met een fris, gedurfd ontwerp.


Dit racket weegt 275 gram. Het racket is 68,5 cm lang en beschikt over een bladgrootte van 645 cm2. De Extreme Team 2022 beschikt ook over een mooi ontwerp die de veelzijdigheid van jouw racket laat zien!


De Head Base 9 Racketbag is een tennistas uit de collectie van Head. Deze veelzijdige tennistas is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een handige tas die plaats biedt voor maximaal 9 rackets.

De tas beschikt over twee ruime hoofdcompartimenten waar ruimte is voor je rackets en/of tennisspullen. Het accessoirevak aan de buitenzijde is ideaal om je waardevolle spullen in op te bergen. De gevoerde schouderriem zorgt ervoor dat je de tas overal comfortabel mee naar toe kan nemen.

Afmetingen: 76 x 32 x 34 cm
Materiaal: 100% Polyester

Reviews (0)

Head Extreme Team + tas
0,0 Algemene beoordeling van ”Head Extreme Team + tas“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0