Dunlop

Dunlop SX300 LS Limited White

0 beoordelingen
Dunlop SX300 LS Limited White
 

Bestellen tijdens de feestdagen
Voor bestellingen in november en december kunnen de levertijd en retourtermijn afwijken. Lees meer op de klantenservice pagina.

Alles over dit product

Alles over de Dunlop SX300 LS Limited White

De Dunlop SX300 LS is een limited editon racket afkomstig uit de collectie van Dunlop. Deze rackets zijn ontstaan uit een samenwerking tussen Dunlop met Srixon, waarbij 100 jaar aan ervaring wordt gecombineerd met de Japanse topkwaliteit frames. De SX rackets bieden extra spin, zonder dat dit ten koste gaat van de controle en power.


Dit racket van 285 gram vraagt de nodige techniek van de speler, maar geeft hier een hoop spin en tegelijkertijd balsnelheid voor terug. Het balanspunt van 325 mm zorgt voor meer balcontrole en wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het racketblad van 645 cm2 zorgt voor een uitstekend controle en precisie. Dit racket is het meest geschikt voor spelers met een normale tot korte swing.


Toegepaste Technologieën
De toegepaste Sonic Core™ Technologie biedt met een speciaal rubber compound in het frame voor minder trillingen, waardoor je racket comfortabeler aanvoelt. Daarnaast zorgt de Spin Boos String Tech voor meer power en spin.

Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Dunlop SX300 LS Limited White
0.0 Algemene beoordeling van ”Dunlop SX300 LS Limited White“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Maattabel