Vorige pagina

Head Graphene 360+ Extreme Tour Nite

Artikelnummer:
136703
  • Type Racket: Power
  • Bespannen Geleverd?: Nee
  • Speelsterkte: 1-5
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 03-6631454

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Head Graphene 360+ Extreme Tour Nite is afkomstig uit de Extreme collectie van HEAD. Deze collectie is ontworpen voor spelers die houden van een aanvallende speelstijl met veel gevoel en extreme spin. Het opvallende uiterlijk sluit perfect aan bij de Extreme collectie. 

Een nieuw model in de EXTREME-serie, met een kleiner blad dan de rest van de reeks, de EXTREME TOUR is ontworpen voor gevorderde toernooispelers die op zoek zijn naar optimale spin en kracht. Dit racket weegt 305 gram en vraagt veel techniek van de speler, maar geeft hier een hoop controle en balsnelheid voor terug. Het balanspunt van 315 mm geeft meer balcontrole en zorgt voor een betere wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het racketblad van 630 cm2 biedt tevens een uitstekende mix van power en controle.

Toegepaste technologieën
Samen met een extreem nieuw ontwerp, is het racket geüpgraded met de Graphene 360+ technologie voor een verbeterde flex en een schoon impactgevoel. De nieuwe Graphene 360+ technologie is een volgende fase in de revolutionaire Graphene technologie. ‘s Werelds sterkste en lichtste materiaal, Graphene, wordt al jaren door HEAD gebruikt rond het hart van het frame voor meer gewicht in de top. Dit zorgt voor extra power en stabiliteit. De 360 uitvoering van het Graphene materiaal biedt extra stabiliteit en geoptimaliseerde energieoverdracht voor meer power, en dus meer balsnelheid.

Meer informatie
SKU 136703
Artikelcode leverancier 233901
Doelgroep Senior
Merk Head
Snarenpatroon 16 x 19
Racketgewicht 305 Gram
Bladgrootte 630 cm2
Balans 315 mm
Gewichtsklasse 301g - 320g
Productlijn Extreme
Type Racket Power
Bespannen Geleverd? Nee
Speelsterkte 1-5
Campagne US Open
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Head Graphene 360+ Extreme Tour Nite
Je waardering
Maattabel