Vorige pagina

Head Graphene Touch Extreme S

Artikelnummer:
148572
  • Type Racket: Controle, Power
  • Bespannen Geleverd?: Nee
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 03-6631454

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Head Graphene XT Extreme S is afkomstig uit de Extreme collectie van HEAD. Deze collectie is ontworpen voor spelers die houden van een aanvallende speelstijl met veel gevoel en extreme spin. Het opvallende uiterlijk sluit perfect aan bij de Extreme collectie.

Dit middelzware racket weegt 280 gram en is geschikt voor een brede groep spelers. Het racket biedt al redelijk wat controle, maar geeft je tegelijkertijd nog voldoende power. Het balanspunt van 335 mm zorgt, samen met het middelgrote racketblad (645 cm2) voor een gemiddelde dosis power en controle. Door de ruimere sweetspot kan er gemakkelijk meer snelheid aan de bal worden meegegeven.

Toegepaste technologieën
Het Graphene Touch materiaal is een volgende fase in de revolutionaire Graphene technologie. ‘s Werelds sterkste en lichtste materiaal, Graphene, wordt al jaren door HEAD gebruikt rond het hart van het frame voor meer gewicht in de top. Dit zorgt voor extra power en stabiliteit. De Touch uitvoering van het Graphene materiaal biedt daarnaast extra schokdemping en zorgt voor meer gevoel.

Meer informatie
SKU 148572
Artikelcode leverancier 232217
Doelgroep Senior
Merk Head
Snarenpatroon 16 x 19
Racketgewicht 280 Gram
Bladgrootte 645 cm2
Balans 335 mm
Gewichtsklasse 261g - 280g
Productlijn Extreme
Type Racket Controle, Power
Bespannen Geleverd? Nee
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Head Graphene Touch Extreme S
Je waardering
Maattabel