Head

Head Prestige Pro

€ 320,00 € 259,95
Kies je kleur
Kies je maat
 

Alles over de Head Prestige Pro

De Head Prestige Pro is afkomstig uit de Prestige collectie van HEAD. Deze serie levert een perfecte combinatie van precisie en controle en is bruikbaar voor aggresieve spelers. Dankzij de Auxetic 2.0-technologie biedt de Prestige een sensationeel gevoel. Met het nieuwe ontwerp gemaakt van doorzichtige carbonelementen geeft de Prestige een frisse premium look.

De veelzijdige Prestige biedt een uitstekende combinatie van extra precisie en goede hanteerbaarheid. Dit zware racket weegt 320 gram en is geschikt voor een competitieve en aanvalende spelers. Het racket biedt al redelijk veel controle, maar geeft je tegelijkertijd nog precisie. Het balanspunt van 315 mm zorgt voor de juiste wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het racket beschikt over een middelgroot racketblad van 630 cm2 voor extra gevoel en ultieme controle.

Toegepaste technologieën
De nieuwe Auxetic 2.0-technologie zorgt voor een sensationeel gevoel. Het nieuwe Auxetic-materiaal zorgt ervoor dat spelers meer snelheid en spin aan de bal kunnen meegeven.

Reviews (0)

Head Prestige Pro
0,0 Algemene beoordeling van ”Head Prestige Pro“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Maattabel