Nox

Nox ML10 Hexa

€ 130,00 € 109,95
Kies je kleur
Kies je maat
 

Alles over de Nox ML10 Hexa

Belangrijkste kenmerken:

- Ontworpen om de kans op blessures te minimaliseren;
- Optimale ondersteuning en comfort;
- Uitstekende stabiliteit en demping;
- Geschikt voor: Padelbanen.

De Nox ML10 Hexa is afkomstig uit de schoenencollectie van Nox en wordt gedragen door profspeler Miguel Lamperti. De schoenen van Nox zijn met behulp van specialisten ontworpen om de kans op blessures te minimaliseren en de prestaties van padelspelers te optimaliseren.

De Advanced Gravity Geometry technologie zorgt voor een grotere hielhoogte ten opzichte van de teen, waardoor je extra snel kunt afzetten. Dit vermindert daarnaast de belasting van de kuiten, wat het risico op blessures minimaliseert. De Lateral Support technologie zorgt voor een groter oppervlaktecontact tussen de zool en de vloer, wat het risico op verdraaiingen vermindert bij het maken van zijwaartse bewegingen.

De AbraXone technologie zorgt voor een vergrote slijtvastheid en meer stabiliteit. De middenzool zorgt voor maximale demping en energieteruggave. De schoen beschikt daarnaast over een Ortholite®-binnenzool, die de ondersteuning en het comfort verbetert. Het profiel van de buitenzool geeft optimale grip op padelbanen.

Reviews (0)

Nox ML10 Hexa
0,0 Algemene beoordeling van ”Nox ML10 Hexa“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Maattabel