Make it your own.

De exclusieve personalisatie service van TennisDirect

Hoe werkt het?

Bestel een racket naar keuze en vink aan, nadat je de juiste gripmaat en het aantal hebt geselcteerd, dat je graag je eigen naam op het racket wilt. Vergeet niet om in het balkje dat verschijnt je naam te typen, exact zoals je deze op het racket wilt hebben. De rackets die je hier ziet zijn voorbeelden. Per racket bepalen we wat de beste plek is voor de naam. Met onze unieke lasermachine wordt jouw naam in het racket gegraveerd.

Wat kost het?

Het personaliseren van een racket bij TennisDirect kost slechts €4,95. Houd er echter wel rekening mee dat je het racket niet meer retour kunt sturen, dus let goed op dat je de juiste gripmaat kiest en je naam foutloos intypt. Heb jij zelf je naam verkeerd opgegeven? Dan kunnen wij helaas niks voor je doen. Uiteraard behoud je wel gewoon garantie op het racket wanneer je kiest voor onze personalisatieservice.

Wat is de levertijd?

Als je een racket op werkdagen voor 21:00 uur bestelt, dan heb je het normaal gesproken de volgende dag al in huis. Houd bij personaliseren rekening met 2 of 3 werkdagen extra levertijd.

Hoe werkt het?

Bestel een tas naar keuze en vink aan, dat je graag je eigen naam op de tas wilt. Vergeet niet om in het balkje dat verschijnt je naam te typen, exact zoals je deze op de tas wilt hebben. De tassen die je hier ziet zijn voorbeelden. Per tas bepalen we wat de beste plek is voor de naam. Met onze unieke borduurmachine wordt jouw naam in de tas geborduurd.

Wat kost het?

Het personaliseren van een tas bij TennisDirect kost slechts €9,95. Houd er echter wel rekening mee dat je de tas niet meer retour kunt sturen, dus let goed op dat je de juiste tas kiest en je naam foutloos intypt. Heb jij zelf je naam verkeerd opgegeven? Dan kunnen wij helaas niks voor je doen. Uiteraard behoud je wel gewoon garantie op de tas wanneer je kiest voor onze personalisatieservice.

Wat is de levertijd?

Als je een tas op werkdagen voor 21:00 uur bestelt, dan heb je het normaal gesproken de volgende dag al in huis. Houd bij personaliseren rekening met 2 of 3 werkdagen extra levertijd.