Op zaterdag 20 april 2024 gaat eindelijk de Interclub van start. Hebben jullie nog geen teamoutfit kunnen scoren? Bekijk de nieuwe samengestelde interclubkledij en shop jullie nieuwe look!
Om het proces van het samenstellen van jullie interclubkledij zo eenvoudig mogelijk te maken kan je in deze omgeving een teampakket samenstellen.
Let op: de toegepaste teamkortingen worden pas zichtbaar nadat de gekozen items in de winkelwagen zijn geplaatst.

Herenpakketten

Damespakketten

Ontdek onze populairste categorieën

Interclubkledij tennis

Ben je op zoek naar de perfecte outfit om je tennis team te laten stralen op de baan? Zoek niet verder! Bij TennisDirect hebben we een uitgebreide collectie tennis interclubkledij die niet alleen stijlvol is, maar ook is ontworpen om topprestaties te leveren. Want wat is er nou leuker dan samen met jouw team in eenzelfde tennisoutfit op de baan te staan? Hierdoor staan jullie voor de start van de wedstrijden al 15-0 voor.

Interclubkledij van alle topmerken

Je vindt bij ons interclubkledij van alle topmerken voor zowel dames, heren als mix tennisteams. Onze interclubkledij is zorgvuldig geselecteerd waardoor alle setjes goed bij elkaar passen. Daarnaast profiteer je bij aankoop van kleding voor je hele team van hoge kortingen. Hoe meer interclubkledij jullie bestellen, hoe hoger de korting wordt! Bestel daarom ook teamkleding voor jouw familie of vrienden van de tennisclub.

Verschillende interclubkledij pakketten 

Het mooie van onze teamkledingmodule is dat je zelf kan kiezen welke artikelen je wel en niet wil hebben. Zijn jij en je  team bijvoorbeeld helemaal weg van een mooi tennis trainingspak, maar bevalt het bijbehorende shirtje je minder? Dat is geen probleem, dan schaf je alleen het trainingspak aan en wellicht zie jij een ander interclubkledij pakket waarbij het shirtje en rokje precies is zoals jullie willen. Hierdoor weten jij en je team zeker dat jullie kunnen stralen op de baan.