Wilson

Wilson Blade 101L V8.0

0 beoordelingen
Wilson Blade 101L V8.0
 
Vragen?
Neem contact met ons op via WhatsApp
Neem contact met ons op via Mail
Bezoek onze flagship store in Antwerpen
Alles over dit product

Alles over de Wilson Blade 101L V8.0

De Wilson Blade 101L V8.0 is afkomstig uit de Blade serie van Wilson. De Blade serie is ontworpen voor modern en agressief spel en biedt veel controle voor aanvallende spelers. De rackets uit de Blade V8 serie zijn voorzien van een mooi driekleurig design met limegroen, zwart en zilver.

Dit racket van 274 gram is goed handelbaar en ligt lekker in de hand. Daarnaast biedt het lichtgewicht racket veel power en zorgt het gemakkelijk voor extra balsnelheid. Het balanspunt van 330mm draagt tevens bij aan extra power en zorgt daarnaast voor meer controle. Het middelgrote racketblad van 652cm2 geeft meer snelheid aan de bal mee en biedt een goede mix tussen power en controle.


Toegepaste technologieën

Het racket is voorzien van de nieuwe Feelflex technologie. Deze technologie biedt een hogere flexibiliteit en stabiliteit van het racket, waardoor je meer power kunt genereren en een betere controle ervaart met het terugbrengen van de bal. De Parallel Drilling technologie zorgt voor een betere respons van het racket dankzij het vernieuwde snarenbed met grotere sweetspot. Hierdoor worden verkeerd geraakte ballen vaker en beter gecorrigeerd waardoor de speler geniet van meer power en spelcomfort.

Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Wilson Blade 101L V8.0
0.0 Algemene beoordeling van ”Wilson Blade 101L V8.0“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0