Vorige pagina

Wilson Blade 98 16x19 US Open Limited Edition

SKU
td_20.22881
Vanaf € 224,95 Normale prijs € 250,00
  • Type Racket: Controle, Power
  • Bespannen Geleverd?: Nee

Selecteer je maat om onze levertijd te zien

Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 03-6631454

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

De Wilson Blade 98 16x19 US Open Limited Edition is afkomstig uit de Blade serie van Wilson. De Blade is ontworpen voor modern en agressief spel en biedt veel controle voor aanvallende spelers. De Blade 98S bevat bovendien een open snarenpatroon dat zorgt voor extra spinpotentie. De rackets uit de US Open collectie van de nieuwe Blade V8 serie zijn voorzien van een mooi design met zwart en zilver.

Dit racket heeft een medium gewicht van 305 gram dat zorgt voor veel controle, maar biedt tegelijkertijd ook de nodige power. Het balanspunt in het midden, 320 mm, draagt  tevens bij aan een goede combinatie van controle en power. Het middelgrote racketblad van 632 cm2 geeft meer snelheid aan de bal mee en biedt een goede mix tussen power en controle. Het open snarenpatroon van 16x19 zorgt dankzij de grotere mazen voor een langer balcontact en extra spinpotentie.

Toegepaste Technologieën
Het racket is voorzien van de nieuwe FORTYFIVE technologie. Deze technologie biedt een hogere flexibiliteit en stabiliteit van het racket, waardoor je meer power kunt genereren en een betere controle ervaart met het terugbrengen van de bal. Het Wilson Spin Effect zorgt ervoor dat het snarenbed meer spin meegeeft aan de bal waardoor de bal ruimer over het net gaat en sneller stuitert. De Parallel Drilling technologie zorgt voor een betere respons van het racket dankzij het vernieuwde snarenbed met grotere sweetspot. Hierdoor worden verkeerd geraakte ballen vaker en beter gecorrigeerd waardoor de speler geniet van meer power en spelcomfort.

Meer informatie
SKU td_20.22881
Artikelcode leverancier WR062111
Doelgroep Senior
Racketgewicht 305 Gram
Balans 320 mm
Bladgrootte 632 cm2
Snarenpatroon 16 x 19
Merk Wilson
Productlijn Blade
Campagne US Open
Type Racket Controle, Power
Bespannen Geleverd? Nee
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Wilson Blade 98 16x19 US Open Limited Edition
Je waardering
Maattabel