Vorige pagina

Wilson Champions Choice Set

Artikelnummer:
131935
Waardering:
87% of 100
  • Merk: Wilson
  • Snaartype: Power
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 03-6631454

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Wilson Champion’s Choice is een hybride snaar uit de Wilson collectie voor spelers die op zoek zijn naar een goede mix van power, speelgevoel en duurzaamheid. Deze snaar, waar Roger Federer mee speelt, is een combinatie van de Luxilon ALU Power Rough en de Wilson Natural Gut. De Wilson Champion’s Choice mixt daarmee de beste eigenschappen van beiden: de power en het speelgevoel van de Natural Gut en de duurzaamheid van Luxilon’s ALU Power Rough.

Deze hybride snaar is een combinatie van een monofimalent (ALU Power Rough) en een darmsnaar (Natural Gut), waardoor de beste eigenschappen van beide type snaren worden gecombineerd. De Alu Power Rough als lengtesnaar voor optimale power en controle en de natural gut als breedtesnaar voor ultiem speelgevoel en -comfort.

Deze snaar is in verschillende diktes verkrijgbaar. Hoe dunner de doorsnede van de snaar, des te elastischer de snaar is waardoor je meer gevoel en controle krijgt. Hoe dikker de doorsnede van de snaar, des te sterker en duurzamer de snaar is.  

Meer informatie
SKU 131935
Artikelcode leverancier WRZ997900
Materiaal Hybride
Kleur Naturel
Snaarverpakking Set
Merk Wilson
Snaartype Power
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Wilson Champions Choice Set
Je waardering