Vorige pagina

Wilson Clash 100 US Open Limited Edition

SKU
td_20.22882
  • Type Racket: Comfort, Power
  • Bespannen Geleverd?: Nee
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 03-6631454

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Wilson Clash 100 US Open Limited Edition is afkomstig uit de nieuwste serie rackets van Wilson. De Clash is een nieuw model die naast de bekende Blade, Burn, Ultra en Pro Staff komt te staan. Wilson belooft met deze Clash de optimale balans tussen power en controle, waardoor het racket geschikt is voor een brede groep spelers.

Dit racket heeft een medium gewicht van 295 gram dat zorgt voor veel controle, maar tegelijkertijd ook de nodige power biedt. Het balanspunt in het midden, 310 mm, draagt  tevens bij aan een goede combinatie van controle en power. Het middelgrote racketblad van 645cm2 geeft meer snelheid aan de bal mee en biedt een goede mix tussen power en controle.

Toegepaste Technologieën
Het racket is voorzien van twee nieuwe technologieën. Allereerst biedt de FreeFlex technologie een hogere flexibiliteit van het racket, waardoor je een betere controle ervaart met het terugbrengen van de bal. Daarnaast vult de StableSmart technologie het racket aan door stabiliteit en power te bieden aan het flexibele frame. De combinatie van de twee technologieën geeft de speler meer controle over de nauwkeurigheid van de slagen en meer vertrouwen over elke slag.

Meer informatie
SKU td_20.22882
Artikelcode leverancier WR062011
Doelgroep Senior
Merk Wilson
Snarenpatroon 16 x 19
Racketgewicht 295 Gram
Bladgrootte 645 cm2
Balans 310 mm
Gewichtsklasse 281g - 300g
Productlijn Clash
Type Racket Comfort, Power
Bespannen Geleverd? Nee
Campagne US Open
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Wilson Clash 100 US Open Limited Edition
Je waardering
Maattabel