LEDENACTIE

Als lid van Tennis Vlaanderen shopt u extra voordelig bij TennisDirect.be!

Profiteer in deze periode van extra hoge kortingen in onze outlet!
Niet alleen tenniskleding voor damesheren en kids, maar ook tennisschoenenrackets en tassen zijn extra voordelig geprijsd!

 


 

TennisDirect | Official Supplier Tennis Vlaanderen


Met trots presenteren wij onze officiële samenwerking met Tennis Vlaanderen, de federatie die de tennissport in Vlaanderen beheert en promoot.

Tennis Vlaanderen heeft per 01/01/2017 haar sponsorcontract met TennisDirect verlengd voor een termijn van 3 jaar. TennisDirect blijft aldus technisch sponsor én officiële leverancier van terrein- en trainingsmateriaal.

Bovendien wordt op regelmatige basis via deze en andere kanalen voordeelacties aangeboden aan de clubs en leden van Tennis Vlaanderen!

 


 

Over Tennis Vlaanderen

Tennis Vlaanderen is de koepelfederatie van meer dan 450 Vlaamse tennisclubs, samen goed voor bijna 150.000 leden.

Tennis Vlaanderen werd opgericht op 30 juni 1979 onder de naam VTV nadat op 3 februari in datzelfde jaar in de schoot van de Koninklijke Belgische Tennisbond werd beslist om over te gaan tot de oprichting van een Nederlandstalige en Franstalige vleugel. Op 29 maart 2014 kreeg VTV haar huidige naam: Tennis Vlaanderen. Tennis Vlaanderen groepeert 456 tennisclubs en 145.582 leden (tennissers).
De doelstelling Tennis Vlaanderen en TennisDirect

Tennis Vlaanderen wil op een vooruitstrevende en bedrijfsmatige manier, de prominente plaats die de tennissport in Vlaanderen inneemt bestendigen door:
  • tennis zo breed mogelijk (alle leeftijden, niveaus, regio's, gender, …) aan te bieden en te promoten;
  • de tennisclubs maximaal te ondersteunen;
  • internationale topspelers en -speelsters te vormen en te ondersteunen;

TennisDirect wil samen toewerken naar een compleet productaanbod wat aansluit bij de behoeftes van heel tennissend Vlaanderen!
Of het nu gaat om trainersballen, tenniskledij of producten voor verenigingen. TennisDirect wil, samen met Tennis Vlaanderen, toewerken naar een compleet aanbod.
Een aanbod waar elke tennisser, trainer, vereniging en tennisliefhebber vrolijk van wordt en wat voldoet aan zijn of haar behoeftes!

Goede materialen zijn onmisbaar als je optimaal wilt genieten van de mooie facetten van de tennissport!