Wilson

Wilson Pro Staff X V14.0 + tas

 

Alles over de Wilson Pro Staff X V14.0 + tas

De Wilson Pro Staff X is een tennisracket dat bekend staat om zijn precisie en controle, en is een uitstekende keuze voor spelers van alle niveaus. Het racket heeft een gewicht van 315 gram en een balanspunt van 310 mm, waardoor het een goed gebalanceerd racket is. Dit betekent dat spelers gemakkelijk kunnen manoeuvreren met het racket en snelle swings kunnen maken zonder de controle te verliezen. De bladgrootte van het racket is 645 cm2, waardoor er een grote sweetspot is om mee te spelen. De bespanning van het racket is niet opgegeven, maar het rackets is voorzien van een 16 x 19 snarenpatroon, waardoor er meer spin kan worden gegenereerd en meer controle kan worden uitgeoefend op de bal. Al met al is de Wilson Pro Staff X een geweldig racket voor spelers die op zoek zijn naar precisie, controle en een goede balans tussen kracht en wendbaarheid.


De Wilson Pro Staff Super Tour V14.0 9 Racketbag is een ruime racketbag afkomstig uit de tassencollectie van Wilson. Deze tas is erg ruim en biedt plaats voor maximaal 9 tennisrackets.

Deze tas heeft 2 hoofdcompartimenten waar een totaal van 9 rackets in opgeborgen kunnen worden. Deze ruimte kan natuurlijk ook gebruikt worden voor andere doeleinden zoals een tenniskleding en andere tennisbenodigdheden. Verder beschikt deze tennistas over een aantal accessoiresvakkaen waar tennisaccessoires en waardevolle spullen in opgeborgen kunnen worden.

De tas beschikt over twee handvaten aan de bovenkant die door middel van een handig klittenband gemaakt kan worden tot één. Hiermee kan de tas eenvoudig met één hand gedragen worden. Verder heeft de tas twee verstelbare schouderriemen waarmee hij gemakkelijk en comfortabel op de rug gedragen kan worden.

Reviews (0)

Wilson Pro Staff X V14.0 + tas
0,0 Algemene beoordeling van ”Wilson Pro Staff X V14.0 + tas“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0